Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Stages

Ben je op zoek naar een stage binnen een bedrijf waar er altijd een uitdaging voor je klaar staat? Lijkt het je leuk om mee te werken aan de bouw van een luxe stalen jacht? Je krijgt bij ons de verantwoordelijkheid en de kans om de wereld van de jachtbouw te ontdekken.

Wie zijn wij?

Jachtbouw De Alm creëert al meer dan 45 jaar luxe jachten van 12 tot 35 meter. Om een jacht helemaal compleet te kunnen maken, komen er een hoop verschillende werkzaamheden aan te pas. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Lees dan snel verder! 

Stagemogelijkheden

Je kunt bij ons terecht voor een stage binnen de volgende vakgebieden:

  • Scheepstimmerman
  • Staalconstructie
  • Elektra
  • Techniek

Staat je opleiding er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende stage voor jou. 

Wie ben jij?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Nieuwe dingen te leren en om je kennis in de praktijk toe te kunnen passen? Stuur ons dan snel een berichtje! 

Mail je CV + sollicitatiebrief naar info@alm-jachtbouw.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
Copyright © 2023 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren