Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Service and Refit

Onderhoud

Elk schip, als er veel of weinig vaaruren zijn, heeft onderhoud nodig.Jachtbouw "De Alm" kan het complete onderhoud van uw schip uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van filters of het repareren van pompen, op alle gebieden kan "De Alm" helpen.Voor het onderhoud van uw teakdek of het lakwerk en voor de behandeling van de onderwaterschip bij "De Alm" bent u aan het juiste adres.

 

Refit

Heeft u een ouder schip of overweegt u dit te kopen, dan heeft uw schip vaak een refit nodig. Voldoet de mechanische of elektrische installatie niet meer aan de huidige eisen? Scheepsbouw "De Alm" heeft alle kennis in huis om dit voor u te doen. Ook als de indeling niet naar uw zin is kan "De Alm" veel voor u betekenen. Timmerlieden en meubelmakers met jarenlange ervaring kunnen u perfect bijstaan bij het veranderen of repareren van uw interieur of bijvoorbeeld het vervangen van uw teakdek of delen daarvan. Een boeg- of hekschroef, een generator of verwarming installeren? Met hun jarenlange ervaring weten de mensen van "De Alm" precies hoe ze u kunnen helpen.

 

Winterberging

Jachtbouw "De Alm" heeft de mogelijkheid boten zowel binnen als buiten op te slaan. Om een plaats in de winterstalling te reserveren kunt u een pdf-formulier downloaden.

Klik hier

Dit formulier kunt u per post of e-mail sturen naar: Scheepsbouw "De Alm" Opslag en verhuur
Steurgat 33
4251 NG Werkendam Nertherlands
Tel : 0031 (0)183-503196
Fax: 0031 (0) 183-505399
Email: info@alm-jachtbouw.nl

 

Reparatie

Het kan bij elk schip voorkomen: beschadiging van onderdelen die vervangen moeten worden. Vaak is reparatie mogelijk, als componenten vervangen of geupdate moeten worden dan heeft Scheepsbouw "De Alm" alle expertise in huis om uw schip in optimale conditie te krijgen. Of het nu gaat om schade aan de stalen of aluminium romp, op de elektrische of mechanische installatie, de specialisten van "De Alm" kunnen u op alle vlakken helpen. Ook voor schade aan uw teakdek, interieur, deuren of ramen staan de specialisten van "De Alm" voor u klaar.

 
 
Copyright © 2021 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren