Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Service en Refit

Onderhoud

Elk schip als er veel of weinig zeiluren zijn, heeft onderhoud nodig.

Jachtbouw "De Alm" kan het volledige onderhoud van uw schip uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van de filters of het repareren van pompen, in alle gebieden kan "De Alm" helpen.

Voor het onderhoud van uw teakdek of het schilderwerk en voor de behandeling van de onderwaterromp bij "De Alm" bent u aan het juiste adres.

 

herstel

Heeft u een ouder schip of overweegt u dit te kopen?

Dan heeft je schip vaak een refit nodig. Voldoet de mechanische of elektrische installatie aan de huidige vereisten?

Scheepsbouw "De Alm" heeft alle kennis om dit voor u te doen. Zelfs als de lay-out niet naar wens is, kan "The Alm" veel voor u betekenen. Timmerlieden en meubelmakers met jarenlange ervaring kunnen u perfect helpen bij het veranderen of repareren van uw interieur of bijvoorbeeld de vervanging van uw teakdek of delen daarvan. Een boeg of hekschroef installeren, een generator of een plaats verwarming? Met hun jarenlange ervaring weten de mensen van "De Alm" precies hoe ze u kunnen helpen.

 

Reparatie

Het kan elk schip overkomen, onderdelen beschadigen die moeten worden vervangen.

Vaak is reparatie mogelijk als componenten niet moeten worden vervangen of bijgewerkt. Scheepsbouw "De Alm" heeft alle expertise om uw schip weer in optimale conditie te krijgen. Of de schade nu aan de stalen of aluminium romp is, aan de elektrische of mechanische installatie, de specialisten van "De Alm" kunnen u op alle gebieden helpen. Ook voor schade aan uw teakdek, interieur, deuren of ramen, wachten de specialisten van "De Alm" op u.

 

Winter opslag

Jachtbouw "De Alm" heeft de mogelijkheid om boten zowel binnen als buiten op te slaan.
Om een ​​plaats in de winterstalling te reserveren, kunt u een PDF-formulier downloaden.

Klik hier

Dit formulier kan per post of e-mail worden verzonden naar:

Scheepsbouw "De Alm" Opslag en verhuur
Steurgat 33
4251 NG Werkendam Nertherlands
Tel: 0031 (0) 183-503196
Fax: 0031 (0) 183-505399
E-mail: info@alm-jachtbouw.nl

 
 
Copyright © 2019 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren