Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

titel

Uitrusting: 50

titel

Schippersjacht 2100

Sommigen van ons bevinden zich in de gelukkige positie die ze nog steeds willen en kunnen veel zeilen op een gevorderde leeftijd, of willen in ieder geval veel aan boord zijn. Met het ouder worden veranderen echter de wensen, eerdere belangrijke zaken worden minder belangrijk. Wensen uitkomen waar we misschien niet eerder aan gedacht hebben.

We zitten op ons huidige jacht en denken na over wat handig zou zijn op 'ons' jacht in de komende jaren, maar het blijken vaak dingen te zijn die niet zo gemakkelijk aan te passen zijn in ons huidige schip.

In feite wordt de vorm en het uiterlijk van 'ons jacht' dan minder belangrijk dan de effici├źntie en het gebruiksgemak. We kwamen met de 65-25-10 theorie. Ongeveer 65 procent van alles wat we gemiddeld per dag doen en wat we elke dag gebruiken, moet supergemakkelijk en gemakkelijk te bereiken en te gebruiken zijn. Dingen die we slechts een paar keer per week gebruiken, komen echter in de 25% -categorie en het sporadische gebruik - de 10% - kan een (vaak ongemakkelijk) deel hebben om te openen.

bestek
Totale lengte: 0.00m
Decklengte: 0m
Totale breedte: 0.0m
Concept: 0.00m
Vrijboord: 0,00m
Opruiming (inclusief mast): 0.0m
Waterverplaatsing: 00 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 0,000 liter
Brandstof: 0.000 liter
Zwart / grijs water: 1.000 liter
Motoren: 2 x Perkins M-225 (standaard)
Boegschroef: elektrisch, 220 kgf
Hekschroef: optioneel
Classificatie: CE-A

 
Copyright ┬ę 2019 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren