Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Casco bouw

Van de compleet nieuw ontworpen Almtrawler-lijn leverde Jachtwerf "De Alm" het eerste schip met een lengte van 17.00 meter aan de eigenaar af. Op de werf is een geschilderde romp aanwezig die gereed is voor verdere afbouw. Dit schip heeft een lengte van 14,50 meter.

Deze romp is volledig in staal en voorbereid voor de installatie van uw keuze. Motorisatie, Interieur, electra en lakkleur worden bepaald door de toekomstige eigenaar. Kleine wijzigingen aan de romp zijn altijd bespreekbaar. Omdat de romp volledig is afgewerkt, is het mogelijk om in relatief korte tijd een schip klaar te maken om te varen.

Voor meer informatie of bezichtigingsdagen: maak een afspraak met de werf.

We bespreken graag alle opties met u.

Klik hier

 
Copyright © 2021 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren