Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Jachtbouw de Alm

Geschiedenis

Kwaliteit als een traditie

Op 1 oktober 1977 in Nieuwendijk besloot watersportliefhebber Cees van Maastricht samen met zijn vriend Chris Dolislager zijn kans te wagen om onafhankelijk te worden. In een 12 x 9m betonnen schuur naast zijn huis, werd zijn hobby een echte business.

In de eerste paar jaar, trok elk vaartuig dat hij vervaardigde zijn inspiratie uit 'De Alm'. Hun partners hebben hun steentje bijgedragen aan het zakendoen, het organiseren van de administratie en boekhouding. Het aantal opdrachten groeide gestaag en al snel moest er een tweede scheepsloods worden gebouwd. In 1987 werden de bedrijfsactiviteiten verplaatst naar een loods van 40 x 15 m in de Beatrixhaven in Werkendam. De onophoudelijke groei van het bedrijf zag het echter opnieuw zijn thuisbasis ontgroeien en een nieuwe verhuizing in 1999 bracht het bedrijf naar een nieuw 30 x 30m-pand op het Steurgat.

Sindsdien heeft de volgende generatie de touwtjes in handen genomen en wordt het bedrijf geleid door Cees 'zoon Jacco van Maastricht.

 

 
Copyright © 2023 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren