Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Grand Voyager 62

Jachtbouw De Alm heeft de opdracht gekregen voor de bouw van een nieuw ontwikkeld jacht van het model: Grand Voyager, dit schip is ontworpen door Werner Yachtdesign.

De "Delfino Grand Voyager 62" is een geslaagde synthese van een supermodern motorjacht en typisch klassieke scheepslijnen die nog steeds een welverdiende plaats hebben in het ontwerp.

De ontwikkeling was gebaseerd op de volgende principes: Het jacht moest geschikt zijn voor rivieren, maar ook voor de zee voor comfortabel verblijf aan boord met veel verschillende gebruiksmogelijkheden, en gemakkelijk te varen met 2 personen in alle klimaten en onder alle weersomstandigheden. Dit model heeft een lengte Lmax. van 19,10 meter bij een breedte van Bmax. 5.42 meter. Dit schip krijgt een hoofdmotor van het merk "John Deere" en zal worden uitgerust met alle moderne systemen voor energie, uitrusting en navigatie. De constructie van dit nieuw ontwikkelde model is onlangs gestart.

 
Copyright © 2019 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren