Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

titel

Uitrusting: 50

Grand Voyager 74

De Delfino Grand Voyager 74 is een geslaagde synthese van een supermodern motorjacht en typische klassieke scheepslijnen die een onderscheidende plaats hebben gekregen in het ontwerp. Tijdens de ontwikkeling stonden de volgende principes altijd voorop: het jacht moest geschikt zijn voor grote kanalen en voor de zee, voor comfort. Blijf aan boord als een koning, met veel verschillende gebruikersgebieden en gemakkelijk te navigeren met 2 personen in alle klimaten en in alle weersomstandigheden.

De Delfino Grand Voyager 74 heeft een standaard cabinelay-out met 5 hutten: 1 mastercabine, 2 gastcabines en 2 hutten voor crew of extra gasten. Ook onder het dek bevindt zich de kombuis, met een eettafel met banken en stoelen, een zithoek en een ruim bureau. Bovendek biedt een groot stuurhuis voor 9 personen plus de kapitein. Voor het stuurhuis -buiten met bimini- bevindt zich een bank met tafel en een zonneterras.
En natuurlijk mist een flinke FlyBridge niet!

De Delfino 65-trawler is genomineerd als 'Best European Design for Motor Yachts 2011'. Met de Delfino Grand Voyager 74 proberen we dat predicaat opnieuw te winnen in 2015. Je hoeft alleen maar een kleur te kiezen (zie omslag) en je vaart met een prachtig schip waarvoor elke liefhebber spontaan zijn hoofd draait.

bestek
Totale lengte: 22.30m
Deklengte: 22.50m
Totale breedte: 5.90m
Diepgang: 1.55m
Opruiming (incl. Mast): 8.60m
Waterverplaatsing: 83 ton
Materiaal: staal
Drinkwater: 2850 liter
Brandstof: 9980 liter
Zwart / grijs water: 1050 liter
Motoren: 2 x Perkins M-225 (standaard)
Boegschroef: elektrisch, 220 kgf
Hekschroef: optioneel
Classificatie: CE-A

 
Copyright © 2020 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren