Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Opgeleverd! Almdelfino 64

De trotse eigenaar van de Almdelfino 64 is in Werkendam aan boord gestapt op de ‘’POLAR SPIRIT”. Hier is de reis richting Noorwegen, waar haar thuishaven is begonnen. 

Het jacht is vanuit Werkendam buitenom Nederland richting de Waddeneilanden gevaren. Hiervandaan zal het schip haar reis vervolgen via het Kielerkanaal naar Denemarken en vervolgens richting Zweden.

De Almdelfino 64 met verhoogd stuurhuis is weer een compleet nieuw model. Het jacht kenmerkt zich door haar prachtige lijnen en explorer looks. Ze is ontworpen als een echt zeewaardig jacht. Daarnaast beschikt ze over de beste apparatuur die haar zullen leiden door alle mogelijke vaarwateren en gebieden.

 
Copyright © 2023 de Alm Jachtbouwers
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren