Een nieuw tijdperk van luxe op zee en rivieren

EEN NIEUW TIJDPERK VAN LUXE OP ZEE EN RIVIEREN

Ontdek het nieuwe demo-jacht - Grand Voyager 65 op BOOT Düsseldorf

 

Jachtbouw De Alm kondigt het in aanbouw zijnde demo jacht Grand Voyager 65 aan.

Met een indrukwekkende lengte van ongeveer 20 meter wordt dit jacht een combinatie van elegantie, technologie en ongeëvenaard comfort.

 

Het jacht, wat tentoongesteld zal worden op de komende BOOT Düsseldorf boot show, wordt een meesterwerk in de luxe jachtbouw.

Veel nieuwe ontwikkelingen zijn in dit jacht samengevoegd, waarbij elegantie, bedrijfszekerheid, ontspanning en entertainment opvallen.

Het jacht wordt uitgevoerd met state-of-the-art navigatie, entertainment en milieu vriendelijke energievoorziening.

 

Het ontwerp van de Grand Voyager zal in iedere haven direct aandacht trekken met haar stijlvolle lijnen, en met haar ruime interieur en slimme indeling biedt dit jacht een ongekende luxe en een oase van rust voor haar eigenaar.

 

Het debuut op de BOOT Düsseldorf boot show, zal een ieder doen verrassen.

Na haar debuut op deze BOOT show zal de Grand Voyager 65 direct beschikbaar zijn voor een nieuwe eigenaar. Dit is dus een unieke kans voor een toekomstige eigenaar om snel dromen te verwerven en te gaan genieten van dit jacht zonder lange bouwtijd.

 

Voor meer informatie over dit demo-jacht Grand Voyager 65 en om de optie lijst van dit demo jacht te bekijken, kunt u direct contact opnemen met Jachtbouw De Alm.

Jachtbouw de Alm biedt klanten de mogelijkheid om de komende maanden nog eventueel enige invloed uit te oefenen naar persoonlijke smaak.

 

Jachtbouw De Alm is sinds haar oprichting in 1977 een toonaangevende speler in de jachtbouw.

Met een team van gepassioneerde professionals streeft Jachtbouw De Alm naar de bouw van jachten, met altijd een luisterend oor naar de klant, die voldoen aan de hoogste kwaliteit.